Butikkanbefalinger

Hotels.comHotels.com_Logo_red

Hotels.com er ett nettsted siktet mot forenkling av bestillingsprosessen for hotellrom verden rundt. Firmaet ble grunnlagt i 1991 under navnet Hotel Reservations Network (HRN), det ble senere en del av Expedia i 2001, og byttet navn til Hotels.com i 2002. Firmaet tilbydde opprinnelig kun bestilling via telefon i USA, det kan man trygt si at de har utviklet seg drastisk fra i nyere tid.

Ved navnebyttet i 2002 lanserte også bedriften mulighet for online bestilling, i de neste to årene etter dette ekspanderte selskapet internasjonalt med rekordfart, og opprettet 29 nye nettsider, dedikert for en rekke land. Siden 2002 har Hotels.com utviklet nettsider for Nord, Sentral og Sør Amerika, Europa, Australia, Japan, Kina og flere land rundt Stillehavet, Midtøsten og Sør Afrika.

Bedriften har som mange av sine konkurrenter ett såkalt lojalitetsprogram, dette lar kunder opparbeide seg avslag på de aller fleste hotellene på nettstedet. For hver tiende natt booket med Hotels.com, har du som kunde rett på en prisreduksjon ved neste booking.

Nettstedet benytter en simpel men effektiv plattform, der du direkte fra startsiden kan søke på ønsket destinasjon, hotell eller adresse. Du velger deretter datoer for innsjekking og utsjekking, samt om du reiser grunnet jobb eller fritid. Til slutt indikerer du hvor mange dere er som skal reise, og hvor mange rom dere trenger.

Etter du har funnet det perfekte hotellet for deg, får du presentert en oversiktlig side pakket med informasjon om valgt hotell. Her kan du se alt fra adresse og bilder, til hotellanmeldelser og priser per natt. Under bestillingsprosessen kan du forvente å kunne velge personlige preferanser for ditt rom, ting som en eller flere senger og røykfritt rom kan velges her. Det er også her du legger inn rabattkoden din, før du betaler enten med Visa/Mastercard eller Paypal, og klargjør reisen din.

Hotels.com har ofte kampanjer, så let alltid opp rabattkoder fra Hotels.com om du skal ut å reise.

ZalandoZalando-Logo-EPS-vector-image

Zalando er ett nettbasert firma med hovedfokus på klær, sko og mote. Det ble opprettet i 2008 med hovedkontor i Berlin, bedriften ekspanderte deretter, men ble ikke lansert i Norge før den 14. September 2012, rett etter nabo landene Danmark og Finland og Sverige. I dag har nettstedet ekspandert virksomheten sin til en rekke land i Europa, disse inkluderer Sveits, Belgia, Frankrike, Italia, Storbritannia og Østerrike. Zalando regnes i dag som Norges største nettbutikk innenfor sitt felt.

Nettstedet benytter en veldig enkel og brukervennlig plattform, noe som gir deg som kunde en oversiktlig opplevelse fra du ankommer nettstedet, til bestillingen din er fullført. Nettbutikken er delt opp i kategorier, som enkelt filtrerer produkter og kun viser deg den typen klær, sko og mote du er ute etter. Det benyttes også en egen søkemotor på nettstedet, som kan lede deg rett til drømme skoene, om det du leter etter skulle være mer spesifikt.

Zalando tilbyr også gratis frakt og retur, 100 dagers åpent kjøp og gratis kundeservice på sine produkter, noe som fort flytter dem opp i en egen klasse når det gjelder kvalitetssikring. Videre på nettbutikken finner man detaljerte produktbeskrivelser for hver enkelt vare, andre sammenliknbare varer, og du kan til og med legge igjen en anmeldelse for varen du har kjøpt, noe som igjen hjelper andre å gjøre rett beslutning.

Sist men ikke minst gir Zalando deg muligheten til å betale ikke bare med vanlig Visa/Mastercard, men også faktura og Paypal. Legg en rabattkode på toppen av alt dette, og du har gjort ett bra kjøp.

Zalando rabattkoder og tilbud er det drøssevis av. Du trenger vikelig ikke betale fullpris igjen for noe. Er ikke varen din på tilbud, så vil den bli det om ikke lenge.

Bonusbutikk – Douglas

Douglas_Logo

Douglas er en nettbutikk som selger kosmetikk og tilbehør. Douglas er en internasjonal kjede og selger til alle land i hele Europa. De tilbyr svært konkurransedyktige priser, så her kan du gjøre et kupp. Rabattkoder fra Douglas blir publisert svært ofte og disse er ofte ikke synlig i selve nettbutikken når du handler. ALLTID ta et google søk etter tilbudskoder så du ikke trenger å betale mer enn du må.

Husk at om du gjennomsnitt sparer 10% per ordre du handler i løpet av et år, så utgjør dette mange tusenlapper på sikt.

Vi kommer tilbake med mer, så følg med!

Dette innlegget ble publisert i rabattkoder og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *